Asv Dronten - Woezik 4-0.
Asv Dronten - Woezik 4-0. Foto: peter renkema

Asv Dronten wint tegen Woezik met een lach en een traan: 4-0

DRONTEN - De voetballers van Asv Dronten wonnen zaterdag met 4-0 van SC Woezik. Yanick Leichtenberg scoorde drie keer.

Verslag geschreven door Asv Dronten:

Asv Dronten is uitstekend uit het paasreces gekomen. De Drontenaren boekten een prima overwinning op SC Woezik. Yanick Leichtenberg was opnieuw de grote man met drie goals. SC Woezik kwam er nauwelijks aan te pas, Asv Dronten was van meet af aan de betere ploeg en drukte de tegenstander diep de eigen helft op. SC Woezik kwam niet verder dan een enkele corner.

Bij rust was de stand al 2-0, maar van enkel blije gezichten was geen sprake. Lucas Mostert moest zich laten vervangen met een naar het schijnt zware blessure. En ook Mark Veldman stond binnen het halve uur onder de douche met een kwetsuur.

Asv Dronten voetbalde de wedstrijd uit en wist via Leichtenberg en De Graaf nog twee keer te scoren. Naast de hattrick van Leichtenberg, was ook de 300ste wedstrijd van Jodi de Boer reden voor toch nog een bescheiden feestje. Zeker met de uitslagen op de andere velden: CSV Apeldoorn en SDC Putten verloren.

Zo staat Asv Dronten op een keurige derde plek en lijkt er nog van alles mogelijk. Komende zaterdag wacht de kraker in Apeldoorn tegen het sterke CSV.

De lezers van DeDrontenaar.nl vonden dit drie jaar geleden de belangrijkste kenmerken van Swifterbant.
Dorpsbelangen Swifterbant zoekt drie foto's: "Ja, dit is typisch Swifterbant" 15 uur geleden