Afbeelding
Video onder de tekst.

Hardstyleartiest Showtek bij Defqon: ā€œExplosief geweld in de Flevopolderā€

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het hardstyle-festival Defqon maakte deze week haar programma voor de editie van 2024 bekend. ā€œOnder anderen Ran-D, Angerfist, Showtek en Brennan Heart zorgen eind juni voor het nodige explosieve geweld in de Flevopolderā€, meldt de website Festileaks.com.

Nu.nl schrijft: ā€œHardstyleartiesten Showtek en Rooler staan dit jaar op de mainstage van Defqon.1. Ook populaire artiesten als Brennan Heart, Sub Zero Project en Dual Damage zijn op de line-up te vinden.ā€

Slotshow duurt 5 uur

Defqon is van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. ā€œDe slotshow op zondag duurt dit jaar vijf in plaats van de gebruikelijke drie uurā€, aldus Nu.nl

Defqon noemt zichzelf het grootste festival ter wereld voor hardere stijlen in de dancemuziek. Er komen jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar Biddinghuizen, uit meer dan honderd verschillende landen.

Toegangsbewijzen

De weekendtickets voor het festival waren al ruim voor het bekendmaken van het programma uitverkocht. Momenteel zijn er alleen nog wat dagkaarten voor de vrijdag en de zondag te koop.

Programma Defqon:


De lezers van DeDrontenaar.nl vonden dit drie jaar geleden de belangrijkste kenmerken van Swifterbant.
Dorpsbelangen Swifterbant zoekt drie foto's: "Ja, dit is typisch Swifterbant" 8 uur geleden
De Industrieweg in Swifterbant.
Een Boompje Opzetten | Watercipressen of Chinese moerascipres in Swifterbant Een Boompje Opzetten 8 uur geleden
Vorige winnaars van Het Beste Idee van Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Peuter- en kleutergym, Het Beste Idee van Dronten 9 uur geleden