Afbeelding
Foto: De IJsvogel

IJsvogel over winterfair, ijsbaan en Lichtjestour: “Geweldig geslaagd weekend”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Evenementenstichting De IJsvogel sloot het kalenderjaar af met een winterfair, een schaatsbaan en de lichtjestour. “Een geweldig geslaagd weekend”, aldus het bestuur.

Er waren veel kramen op de winterfair: “En mede door het mooie weer was het ook gezellig druk. De diverse koren, artiest Peter Buis en de Kerstman verhoogden de feestvreugde.”

Enthousiaste kinderen

Over de schaatsbaan schrijft De IJsvogel: “Het was geweldig om te zien hoe enthousiast de kinderen waren.” De baan werd gerealiseerd met dank aan de gemeente Dronten en Dorpsbelangen Biddinghuizen. De leerlingen van de drie basisscholen in het dorp maakten er vrijdag al volop gebruik van. 

“Op het evenemententerrein was een heerlijk winters sfeertje rondom de schaatsbaan”, schrijft de stichting, “Eten en drinken en elkaar ontmoeten, exact wat we voor ogen hadden.”

Albert Albring

De Lichtjestour trok weer veel publiek. De trekker van Albert Albring werd uitgeroepen tot winnaar. De IJsvogel is vooral blij met de medewerking van veel vrijwilligers: “Zonder hen zijn dit soort evenementen echt niet mogelijk.”

Opwekking in Biddinghuizen
Wat is er vrijdag te doen? BAS, Color Purple, cabaret, Pinksterconferentie 1 uur geleden
Wethouder Siert Jan Lap CDA)
Zwembad Swifterbant vóór seizoen 2025 renoveren, Biddinghuizen krijgt inspraak 2 uur geleden
Hagel
Tot vanavond zeven uur code Geel met onweersbuien in Flevoland 20 uur geleden