DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 4 april 2020

Dagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Verbouwing van Albert Heijn in Dronten-west: „We krijgen een hypermoderne supermarkt”

Verbouwing van Albert Heijn in Dronten-west: „We krijgen een hypermoderne supermarkt”
Het winkelteam van Albert Heijn Dronten-west.
Foto: Albert Heijn/Dirk Brand
Redactie: M.H.

DRONTEN - De Albert Heijn-supermarkt in Dronten-west is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. „In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s”, aldus Albert Heijn.

De voorbereidingen vinden nu nog achter de schermen plaats. Op zaterdag 29 februari gaat de winkel aan de Beursstraat ’s middags om vier uur dicht. De heropening vindt plaats op vrijdag 13 maart om 11:00 uur.

Vernuftige herinrichting

De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. „Door een vernuftige herinrichting wordt het binnenin veel ruimer en komt er een andere looproute. Zo maken we onze winkel geschikt voor het allernieuwste concept van Albert Heijn”, legt supermarktmanager Lysanne Steijns uit, „We krijgen een hypermoderne supermarkt. Onze klanten zullen blij verrast zijn.”

Kinderen kunnen bij de servicebalie een kleurplaat ophalen en voor 29 februari weer inleveren. „We kiezen 10 van de mooiste ingekleurde platen uit. Deze kinderen benoemen we tot VIP-klantjes en zij mogen samen met ons de winkel officieel openen”, aldus de supermarktmanager.