DeDrontenaar.nl

Zondag, 27 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Van woonidee naar realiteit, een woonconcept dat klopt!

Van woonidee naar realiteit, een woonconcept dat klopt!
Advertorial

Totaalinrichting Van Dijk: toonaangevend in wonen en slapen

In de showroom van Totaalinrichting Van Dijk aan de Zambonistraat in Kampen, vind je alle items voor alle ruimtes in je huis. Het familieduo Henk en Theo van Dijk, eigenaren van Totaalinrichting Van Dijk, bieden met hun woonconcept klanten een bijzondere winkelcombinatie. De woonwinkel is helemaal gelijkvloers, waardoor het volledige aanbod voor iedereen goed zichtbaar is. In de winkel vind je alle disciplines op woongebied: Hubo (van doe het zelf, tot we doen het samen), Slaapadvies Van Dijk (optimaal slaapcomfort), ’t Sfeerhuis (eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends: alles voor elke ruimte in en rond je woning) en Ambiance (zonwering voor binnen en buiten).


Alles onder één dak

Totaalinrichting Van Dijk biedt met de 4 woonlabels een optimale winkelcombinatie die je de totale woonbeleving laat ervaren: van inspiratie, tot advies tot service én dat allemaal onder één dak.

Hubo

Doe het zelf, doe het samen of laat het doen: het kan allemaal. Als het op klussen in en rond je huis aankomt blinkt het team van Totaalinrichting Van Dijk uit in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Of het nu gaat om binnen- of buitendeuren, deurbeslag of verf: we helpen je graag. En mocht je om hulp verlegen zitten tijdens het klussen, onze montageservice weet van aanpakken!

Slaapadvies

Wie heerlijk, ongestoord wil slapen en ’s ochtends uitgerust en fit wakker wil worden is bij Slaapadvies van Dijk aan het goede adres. We geven advies op maat en onderscheiden ons daarin van beddendiscounters. Het gaat immers om optimaal slaapcomfort!

't Sfeerhuis

We zijn altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Henk van Dijk bezoekt samen met de stylisten Monique en Kimberley vakbeurzen: ‘We laten ons inspireren door de laatste trends en kopen de mooiste meubels in. Hulp nodig bij het kiezen van de inrichting van je huis? Onze interieurstylistes komen graag bij je thuis!’

Ambiance

Op zoek naar passende zonwering voor binnen of buiten? Onze vakspecialisten zijn experts en weten alles over lichtinval, montage en sfeer. Geniet van de grootste keus, de beste kwaliteit en onze unieke geen-zorgen-wij-regelen-alles-service.

Unieke winkelcombinatie

Met deze 4 labels onder één dak ervaar je een unieke woonbeleving. Het leven is vol van speciale momenten: samenwonen, gezinsuitbreiding, verhuizen: allemaal mooie momenten die jouw wereld mooier maken. Voor al deze gebeurtenissen wil je het liefst een interieur dat past bij jouw woonwensen. Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Dat geldt ook voor jouw woninginrichting. Bij Totaalinrichting Van Dijk besteden we de grootste aandacht aan de kleinste details. Henk vertelt: ‘Bezoekers van onze showroom zien de nieuwste trends op het gebied van wonen, denk aan kleuren, maar ook aan materialen. Het hele jaar door vind je een wisselende collectie aan meubels, verlichting, vloeren, verfsoorten en accessoires. Ons team denkt met jou mee en we komen graag bij je thuis, zodat we ter plekke advies kunnen geven over kleuren en materialen. We nemen dan ook stalen mee, zodoende kun jij ervaren wat het beste past in de woning. Laat je door ons inspireren en doe de leukste woonideeën op, zodat je aan de slag kunt met je eigen interieur’


Je bent van harte welkom bij Totaalinrichting van Dijk
Zambonistraat 4A in Kampen (Melmerpark)

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur