DeDrontenaar.nl

Zondag, 27 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Specialist in sierbestrating, tuintegels en terras vestigt zich in Dronten

Specialist in sierbestrating, tuintegels en terras vestigt zich in Dronten
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Marien Vaandering en Ruben Fleming hebben het pand van Rasing Sierbestrating aan De Linge in Dronten overgenomen. Zij starten daar de zestiende fanchise-vestiging van Tuin & Terras.

Tuin & Terras Flevoland is op 1 juli geopend. „Als vakspecialist in alles op het gebied van tuin en terras bieden wij de gemeente Dronten en omgeving een breed assortiment in tuinmateriaal en tuinontwerp”, zeggen Vaandering en Fleming.

Fleming had een bedrijf in de aanleg van sierbestrating en Vaandering was vertegenwoordiger bij MBI, een van de grootste betonleveranciers van Nederland. Met gezamenlijk meer dan twintig jaar ervaring in buitentegels en het aanleggen van terrassen en tuinen kunnen beide ondernemers hun klanten voorzien van de tuin- en terrastegels.

Overdekte showroom

Naast de overdekte showroom, biedt Tuin & Terras Flevoland ook een ruim aanbod aan terrasvoorbeelden in de showtuin: „U ziet hier welke tuintegels er zoal zijn en hoe u deze mooi met elkaar kunt combineren.

Ook kunnen klanten rekenen op een tuinontwerp op maat.” Verder biedt het bedrijf ruimte aan een ‘cash and carry’ waar klanten terecht kunnen voor allerhande tuinmateriaal, zoals een opsluitbandje, stapelblokje of wat grond of zand.