DeDrontenaar.nl

Zondag, 27 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Shoeby opent op 3 september de deuren in voormalige pand Klif 18

Shoeby opent op 3 september de deuren in voormalige pand Klif 18
Het pand waarin Shoeby zich vestigt.
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Kledingzaak Shoeby opent op donderdag 3 september een winkel aan Het Ruim 75 in winkelcentrum Suydersee. De modewinkel voor dames, heren en kinderen vestigt zich in het voormalige onderkomen van sportzaak Klif 18. Dit pand is de afgelopen periode volledig gerenoveerd.

De eerste vacatures van Shoeby werden aan het begin van dit jaar al gepubliceerd. Op dat moment werd aangekondigd dat de winkel in april open zou gaan.

Concept is er nog niet

Over de keus voor Dronten zegt het bedrijf: „Wij denken dat er in Dronten nog geen concept is zoals het onze en dat we de mensen in Dronten zullen verrassen met onze prachtige winkel, service en onze nieuwste eigen collecties.”

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderd winkels en een webshop.

„De centrale gedachte is altijd onveranderd gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment”, aldus de winkelketen.