DeDrontenaar.nl

Zondag, 12 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Restaurant Beachclub NU: Vakantiegevoel vlakbij huis

Restaurant Beachclub NU: Vakantiegevoel vlakbij huis
Redactie: BrugMedia

BIDDINGHUIZEN - Waarin onderscheidt Restaurant Beachclub NU zich van andere horecabedrijven? „Allereerst natuurlijk de locatie”, zegt Jelbert Haagsma trots, „Het uitzicht is adembenemend, geen dag is hier hetzelfde. Je krijgt hier het vakantiegevoel. En dat vlakbij huis…”


Het horecabedrijf is prachtig gelegen aan het Veluwemeer, vlakbij de Elburgerbrug en met ruime parkeergelegenheid. Sinds Haagsma de zaak heeft overgenomen, heeft hij de term restaurant aan de naam toegevoegd. „Op de zomerdag zijn we echt een beachclub met een groot terras, maar daarnaast willen we ook benadrukken dat we op de eerste etage een prachtig restaurant met balkon hebben.”
Jelbert Haagsma is verweven met Restaurant Beachlub NU. „Ik ben hier tien jaar geleden begonnen als kok. Daarna ben ik opgeklommen naar sous-chef, chef kok, bedrijfsleider en nu directeur en eigenaar.” Hij straalt vooral passie uit. „Ik ben voortdurend bezig om het bedrijf naar een hoger plan te tillen, het moet van A tot Z kloppen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. We hebben een jong team, waar ik enorm veel energie uit haal.”
In de keuken werkt hij met eerlijke producten en een toegankelijke kaart: „Maar daarnaast hebben we ook verrassingsmenu’s waar je echt je creativiteit in kwijt kunt.”
Plannen zijn er ook voldoende. Hij verwacht straks de revenuen te krijgen van het naastgelegen landschapskunstwerk: „De mensen zijn daar vast nieuwsgierig naar, vooral als ze merken dat je er echt op kunt.” Zelf wil hij het komende zomerseizoen ‘sunny sundays’ organiseren op het terras, met live-achtergrondmuziek.


Restaurant Beachclub NU
Bremerbergdijk 10
8256 RD Biddinghuizen
tel.: 0321 331629
www.beachclubnu.nl