Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

PV Systems geeft eerlijk advies over zonnepanelen in gloednieuwe winkel

PV Systems geeft eerlijk advies over zonnepanelen in gloednieuwe winkel

PV Systems is al tien jaar actief vanuit Dronten, maar pas sinds begin april vanuit winkelcentrum Suydersee. Aan De Kajuit 12 kan iedere belangstellende terecht voor eerlijk advies, informatie en het bekijken van zonnepanelen.

John Halsema, eigenaar van PV Systems, is al ongeveer een decennium bezig met de verkoop van zonnepanelen. Allereerst vanuit een pand aan De Oude IJssel 9, maar inmiddels ook vanuit een winkel in het centrum. Duco van Dijk is daar sinds 2019 actief als accountmanager. „Hier komen de mensen voor persoonlijk contact en kennis. We kunnen ze de zonnepanelen laten zien en we geven eerlijk advies. Als iemand het niet moet doen, dan zeggen we dat. Het moet rendabel zijn”, weet Van Dijk.

PV Systems haalt haar zonnepanelen voornamelijk in Duitsland, bij onder andere Solarwatt. Het levert vervolgens aan particulieren, bedrijven, woningcorporaties, de agrarische sector en aan verschillende Verenigingen van Eigenaars. „Wij gaan voor kwaliteit. Dat zegt natuurlijk iedereen, maar het is ècht zo. We halen niets uit het Verre Oosten, alleen uit Duitsland. Als je in onze winkel bent, kun je het fysiek bekijken en krijg je uitleg”, stelt Van Dijk.

Op een levering van PV Systems zit maximaal een claimbare garantie van dertig jaar. Een aanvraag voor zonnepanelen is ook bij PV Systems via de site mogelijk, maar altijd volgt er een uitnodiging voor een gesprek in de winkel. „We willen het graag face-to-face bespreken, zodat we altijd goed advies kunnen geven. Want nogmaals: wij gaan voor kwaliteit.”

PV Systems
De Kajuit 12, Dronten

www.pvsystems.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo