DeDrontenaar.nl

Zondag, 12 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Optiekketen Eyelove opent in Dronten een verkooppunt bij drogisterij Van Wonderen

Optiekketen Eyelove opent in Dronten een verkooppunt bij drogisterij Van Wonderen
De entree van Eyelove in Dronten.
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - De optiekketen Eyelove heeft een nieuw verkooppunt geopend in Dronten. De prijsvechter is gevestigd in drogisterij Van Wonderen aan de Redepassage 26 in winkelcentrum Suydersee.

Anders dan andere optiekketens verkoopt prijsvechter Eyelove haar brillen in onder meer drogisterijen en apotheken. Met het nieuwe verkooppunt in Dronten telt Eyelove ruim 165 verkooppunten in Nederland en België.

Bij vertrouwde winkel

Eyelove-directeur Paul Berkelmans: „Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Dronten en de omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen.”

Klanten kunnen bij Eyelove zonder afspraak terecht voor een gratis oogmeting die wordt gedaan met behulp van automatische oogmeetapparatuur. Bovendien kunnen klanten met een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen het aankoopbedrag terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Revolutie

„Het brillenbedrijf heeft een revolutie teweeg gebracht”, schrijft Eyelove over zichzelf, „We bieden kwaliteitsbrillen op uw eigen sterkte voor vaste lage prijzen zonder verrassingen aan de kassa. Eyelove biedt zijn klanten ruim 175 monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas verkrijgbaar zijn.”