DeDrontenaar.nl

Donderdag, 6 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Nieuwbouwproject Havenkade op de Woonmarkt in Dronten

Nieuwbouwproject Havenkade op de Woonmarkt in Dronten
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Bezoekers van de Woonmarkt kunnen zich zaterdag laten informeren over het nieuwbouwproject Havenkade in Dronten. Dit gebied is gelegen tussen het station, De Noord en een deel van De Zate. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd door Van Wijnen Bouw en Projectontwikkeling.

Het plan, dat ter inzage ligt op het gemeentehuis, omvat rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en appartementen. „Wij verwachten dat veel mensen gecharmeerd zullen zijn van de plek”, zegt Tjisse Wallendal, projectleider bij Van Wijnen.

„De Havenkade is dichtbij het centrum, je kunt er wonen aan het water, er komt veel groen èn het wordt nieuwbouw”, vervolgt Wallendal, „Er is nog één bedrijf waar de gemeente Dronten mee in gesprek is over verplaatsing, maar de gesprekken gaan de goede kant op.”

Makelaars

Van Wijnen Bouw en Projectontwikkeling bouwt, onderhoudt en beheert al meer dan honderd jaar vastgoed. Hun specialisme is huisvesting. Bij het project Havenkade zorgen VSO makelaars en Topzorg makelaars zorgdragen voor verkoop.

De Woonmarkt wordt gehouden op zaterdag 13 mei van 10 tot 15 uur op het gemeentehuis in Dronten.

Woningbouwprojecten

Aanvang: zaterdag 13 mei 2017 10:00