Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Mitra Dronten heropent feestelijk de deuren

Advertorial

Mitra Dronten heropent feestelijk de deuren
Christian en zijn team

Ondernemer Christian Voogt heropent op donderdag 14 november de deuren van zijn vernieuwde drankenspeciaalzaak aan de Binnenloop 1 in Dronten. Met een feestelijke opening en bijbehorende acties heet hij samen met zijn team iedereen van harte welkom en neemt hij u graag mee in de wereld van drank, om te laten proeven, beleven en inspireren.

Aan de gastvrijheid, kennis en service is gelukkig niets veranderd, echter zult u merken dat zodra u de vernieuwde drankenspeciaalzaak binnentreedt het specialisme, de beleving en het uitgebreide assortiment nog duidelijker zichtbaar zijn. Christian Voogt en zijn team staan klaar om u nog beter van dienst te zijn.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over een uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Zij vertellen graag de mooie achtergrondverhalen en adviseren u dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service. Voor partyservice, relatiegeschenken of een op maat gemaakt cadeau bent u bij Mitra aan het juiste adres. Maar ook voor een proeverij bent u bij Mitra aan het juiste adres. Daarnaast kunt u als Mitra member direct profiteren en bent u als eerste op de hoogte. Zo spaart u voor persoonlijke kortingsvouchers en heeft u extra voordeel.

Mitra Dronten
De Binnenloop 1
8254 KK DRONTEN
T. 0321-313481Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo