DeDrontenaar.nl

Zondag, 27 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Kwalitaria Dronten viert alsnog heropening van verbouwde zaak aan Meerpaalplein

Kwalitaria Dronten viert alsnog heropening van verbouwde zaak aan Meerpaalplein
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN – Kwalitaria Dronten aan het Meerpaalplein is de afgelopen winter verbouwd. Eigenaren Robert en Jeroen van Dam hebben de opening uitgesteld vanwege de coronamaatrdegelen: ,,Maar de komende periode komen we met lekkere acties en aanbiedingen.”

De broers Robert en Jeroen zijn sinds oktober 2019 de eigenaren van Kwalitaria Dronten. ,,Plannen voor een verbouwing waren er toen al, maar we hebben eerst de tijd genomen om alles goed in kaart te brengen”, vertelt Robert.

Volledig verbouwd

Eind maart is de volledige verbouwing afgerond. De zaak is nu ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria-concept, dat zich kenmerkt door ‘veel groene details en stoere materialen’. Robert en Jeroen van Dam zijn trots op het eindresultaat: ,,Het is een compleet nieuwe zaak met een mooie, rustige uitstraling. De winkel heeft een warme, maar toch frisse uitstraling gekregen. Er is nu veel meer sfeer.”

De afgelopen periode hebben ze de gevolgen van de coronacrisis ervaren: ,,We hadden weliswaar meer bezorgbestellingen, maar er kwamen minder gasten in de winkel.” Het is één van de redenen om alsnog aandacht te vragen voor de heropening.