DeDrontenaar.nl

Maandag, 21 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Jeanette Kok biedt regeling ‘NL leert door’ aan: „Een eerste stap zetten”

Jeanette Kok biedt regeling ‘NL leert door’ aan: „Een eerste stap zetten”
Jeanette Kok
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Werknemers en ZZP’ers die in verband met de coronacrisis een ontwikkeladvies, om- of bijscholing willen, kunnen in Dronten aankloppen bij Jeanette Kok van Equess Corporate Coaching.

De overheid heeft vijftig miljoen euro beschikbaar gesteld voor het crisisprogramma NL leert door. „Deze regeling brengt Flevoland en haar ondernemers en werkenden ontwikkelkracht voor de toekomst”, stelt Jeanette Kok. Zij biedt de regeling aan zonder eigen bijdrage van de deelnemer. De subsidieaanvraag loopt geheel via de coach.

Heroriëntatie

„NL leert door biedt werkenden, waaronder flexwerkers, en zelfstandig ondernemers en ook werkzoekenden de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke heroriëntatie op hun arbeidsmarktpositie.”

Jeanette Kok: „Het doel van het ontwikkeladvies is de deelnemer bewust te maken van het belang van jezelf blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan of in het eigen bedrijf of zelfstandig beroep, inzichtelijk te maken wat iemands ontwikkelkansen en loopbaanmogelijkheden zijn en handvatten te geven om volgende stappen te zetten.”