DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 19 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Investeerders uit Dronten kopen Aanrechtfabriek

Investeerders uit Dronten kopen Aanrechtfabriek
Ingezonden door: Peter Brands

Per 28 augustus 2017 is de fabriek in Leek bij Groningen gestart. De nieuwe aandeelhouders waaronder twee investeerders uit Dronten,zullen met de huidige bedrijfsleider en commerciele Directeur hun schouders zetten onder dit prachtige ambachtelijke bedrijf.

Voor de particuliere markt leveren wij Aanrechtbladen (zie www.aanrechtfabriek.nl) en Vensterbanken van Composiet, Graniet, Belgisch Hardsteen en Dekton. Wij kopen hiervoor platen in bij gerenommeerde Europese bedrijven (vaak met eigen steengroeven) en bewerken deze in onze fabriek tot uw droom aanrechtblad of vensterbank. Onze medewerkers zijn vakmensen en deskundig. Ze werken al jarenlang in onze fabriek.
Wij leveren dus direct van de fabriek;
U krijgt van ons de maximale kwaliteit;
Onze prijzen zijn erg scherp;
en.... de Montage is al binnen drie (3) werkdagen!

Kijkt u eens op www.aanrechtfabriek.nl of neem direct contact met ons op en bel het nummer 0594-721011. Ook kunt u een mail sturen naar info@aanrechtfabriek.nl.

Ons adres is Muldersparkt 4 9351 NR Leek. U bent welkom om op werkdagen onze fabriek te bezoeken om met eigen ogen te zien hoe wij onze mooie producten vervaardigen.

pas op voor dit bedrijf. slechte kwaliteit, en erg onbetrouwbaar. Uiteindelijk hebben we extra kosten moeten maken om door hun veroorzaakte schade te herstellen. Geen zaken mee doen, en vooral niet vooraf betalen!
r. diele | donderdag 9 april 2020 09:26