Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Een verwendag in de zorg in de zon

Een verwendag in de zorg in de zon
Foto: eigen foto

Team Allerzorg organiseert een gezellige middag voor cliënten uit Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

DRONTEN 18 SEPTEMBER 2019 – Op dinsdag 16 september heeft het wijkverpleegkundige team van Allerzorg in Flevoland een verwendag voor cliënten georganiseerd. Zij werden daarmee even ontzorgd en in het zonnetje gezet.

“In Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen hebben we veel cliënten in zorg. Omdat onze zorg gericht is op persoonlijke aandacht, wilden we een mooie middag voor onze cliënten organiseren. Even geen zorgen, maar gewoon ontspanning en gezelligheid”, zegt Mariken Boumeester van Allerzorg.

“We hebben onze cliënten ontvangen in Hanneke’s Pluktuin, een mooie en sfeervolle locatie middenin de polder. Het team had hapjes en drankjes bereid waar volop van genoten werd. Er was voor elk wat wils. Er werd volop meegezongen met het Dronter Piratenkoor en een enkeling waagde zelfs een dansje.”

Ook de cliëntenraad van Allerzorg was tijdens deze mooie middag aanwezig. Het was een goed moment om van cliënten te horen hoe zij de zorg ervaren, waar zij tevreden over zijn en waar ruimte is voor verbetering.

“De zorgverleners van Allerzorg leveren deskundige zorg thuis”, zegt Mariken. “Maar deze dag toonde ook aan dat zij specialist zijn in het organiseren van een gezellige cliëntendag. Het was zeker voor herhaling vatbaar.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo