DeDrontenaar.nl

Zondag, 12 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Definitief geen ‘Onderneming van het Jaar’ in Dronten

Definitief geen ‘Onderneming van het Jaar’ in Dronten
OVDD-voorzitter Hester Vroegop tijdens het nieuwjaarsfeest van dit jaar.
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Het bestuur van ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) heeft definitief besloten af te zien van een verkiezing van ‘Onderneming van het Jaar 2015’. Er waren te weinig ondernemingen die hun nominatie kracht bij wilden zetten door een formulier in te vullen.

,,Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de ondernemersverkiezing waarschijnlijk geen doorgang kon vinden omdat de voorgedragen ondernemingen in onvoldoende mate hadden gereageerd op de vragen van de jury’’, schrijft De Driehoek in een persbericht, ,,Daardoor is feitelijk geen verkiezing mogelijk.’’

Aan de bestuurstafel is gezocht naar een alternatieve manier van verkiezen, maar deze is niet gevonden. De vereniging gaat er van uit dat dit eenmalig is en dat er volgend jaar wel weer een verkiezing is.

Nieuwjaarsfeest

Het betekent dat het nieuwjaarsfeest van De Driehoek een andere vorm krijgt. Daarbij komt de nadruk te liggen op het tienjarig bestaan van de vereniging. Daarnaast is het dan veertig jaar geleden dat de eerste bedrijfskring in de gemeente Dronten is opgericht. 

De feestcommissie van de OVDD richt zich nu op het verder invullen van het programma: ,,Zodat het ondernemerschap met dezelfde glans kan worden gevierd als in voorgaande jaren.’’