DeDrontenaar.nl

Woensdag, 5 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

De Jong & Laan betrekt vierde kantoorvilla aan De West: „Sluit goed aan bij ons imago”

De Jong & Laan betrekt vierde kantoorvilla aan De West: „Sluit goed aan bij ons imago”
Foto: SteijgerComm
Redactie: M.H.

DRONTEN - De Jong & Laan uit Dronten gaat verhuizen naar de in aanbouw zijnde kantoorvilla van Mac3Park langs De West. Het accountantskantoor is nu nog gevestigd aan De Rede 60 in het centrum van Dronten.

„We keken al langer naar mogelijkheden in Dronten”, zegt algemeen directeur Marco Lokhorst van De Jong & Laan, „Daarbij waren wij op zoek naar een representatief pand op zichtlocatie.”

„De moderne kantoorvilla aan de Eskimolaan past ons wat dat betreft perfect. Het is een fraai, toegankelijk kantoorpand dat goed aansluit bij ons imago.” De Jong & Laan neemt met circa twintig medewerkers de eerste twee verdiepingen van de kantoorvilla in gebruik.

Kantoorvilla’s

Het kantoorgebouw waarin De Jong & Laan zich gaat vestigen is de vierde uit een project van vijf soortgelijke kantoorvilla’s. Het is een initiatief van Meine Breemhaar van vastgoedconcern Mac3Park. De eerste kantoorvilla werd in 2015 in gebruik genomen.

Breemhaar: „Bedrijven zoals De Jong & Laan waarderen het architectonisch krachtige en herkenbare beeld van de kantoorvilla’s. Deze kantoorvilla’s sluiten aan bij de vraag van het bedrijfsleven naar werklocaties die inspireren, stimuleren en waar het eenvoudig gezegd prettig werken is.”

Wanneer het project in 2021 is afgerond werken er volgens Mac3Park in totaal 200 tot 225 mensen langs De West. Breemhaar: „Daarmee faciliteren onze kantoorvilla’s de kantoorwerkgelegenheid van ambitieuze bedrijven die in Dronten willen groeien. En dat is ook precies wat ik voor ogen had bij de start van het project.”

Op de foto v.l.n.r.

  • Bert Westland
  • Peter Dekker
  • Marco Lokhorst
  • Meine Breemhaar

Kantoorvilla's