Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Dansschool Divine Dance Center is voor iedereen: Ieder moment instromen

Dansschool Divine Dance Center is voor iedereen: Ieder moment instromen

Al haar hele leven heeft Marion Elskamp één grote passie: dansen. In 2017 besluit ze op eigen benen te gaan staan en start ze in Dronten het Divine Dance Center. „Dit is wat ik graag doe. Superleuk”, vertelt de Drontense.

Marion is al sinds haar twaalfde besmet met het dansvirus en ging daarom ook naar de dansacademie in Rotterdam. Na het afronden van die opleiding heeft ze als professioneel danseres gewerkt. Daarna heeft ze jarenlang lesgegeven, maar in 2017 maakt ze een move. Ze start haar eigen dansschool in Dronten. „Dansen is een hele grote passie. Twee jaar geleden wilde ik voor mezelf beginnen, dat was wel een hele grote stap. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad.”

Inmiddels bestaat haar team uit zes docenten, die samen vrijwel iedere dag in touw zijn. Dansschool Divine Dance Center, gevestigd aan Het Spaarne, biedt qua dans tal van mogelijkheden. „Het is een heel rijtje ja”, lacht Marion, „We geven klassiek ballet, streetjazz, jazzdance, videoclip dance, modern dance, hiphop, feminine, dance fit, urban contemporary en peuter- en kleuterdans. Er is voor iedereen wat en je kan ook op ieder moment van het jaar instromen.”

Een ieder is welkom bij de dansschool, van jong tot oud. Marion: „De jongste is op dit moment 2,5, de oudste is 70. We horen vaak dat de sfeer bij ons zo goed is. We behandelen iedereen als individu en dat wordt gewaardeerd. Uiteindelijk hopen we natuurlijk nog wat door te groeien. Op woensdagochtend hebben we bijvoorbeeld al een extra uur voor peuters.”

PASPOORT

Naam: Marion Elskamp

Woonplaats: Dronten

Ondernemer sinds: 2017

Bedrijf: Divine Dance Center

Wat mensen niet van mij weten:

„Buiten mijn dagelijkse werkzaamheden hou ik van de natuur. Naar het bos met het gezin en de hond, heerlijk. Even lekker tot rust komen, dat is heel prettig.”

OP DE FOTO:

Het docententeam van Divine Dance Center met Mariska van Meer, Jolanda van Duynen, Marion Elskamp, Sadryone Maduro en Lotte Bruger (Kelly Mos ontbreekt op de foto).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo