Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Bloeiend Dronten naar nieuw pand: „Gevoel van een huiskamer”

Advertorial

Bloeiend Dronten naar nieuw pand: „Gevoel van een huiskamer”

Bloeiend Dronten gaat verhuizen. Heel ver is het niet, maar toch verwacht eigenaresse Jessica Broek er veel van. De Reling 3, daar kun je over een week of twee terecht voor onder andere vele soorten bloemen en planten. „We willen de klant zich thuis laten voelen”, zegt Jessica.

Bloeiend Dronten is op dit moment nog gevestigd aan het Meerpaalplein, vlakbij het gemeentehuis. Maar die locatie wordt binnenkort ingeruild voor een ander pand aan De Reling 3. Op 20 februari moet Bloeiend Dronten daar de deuren openen.

„Het wordt een combinatie van industrieel en toch ook het landelijke. De klant moet zich in kunnen denken dat hij of zij in de eigen huiskamer staat. Laagdrempelig en vooral een winkel waarin iedereen zich thuis voelt”, stelt Jessica, die inmiddels alleen eigenaar is van de winkel.

In haar zaak winkel kun je voornamelijk terecht voor bloemen en planten, maar in het nieuwe pand krijgt het assortiment enige uitbreiding. Zo kun je er dan ook terecht voor aardewerk en voor kleine ‘meenemertjes’. Alles gericht op het huiselijke.

„Denk aan leuke cadeauartikelen, aardewerk en geurkaarsjes. Daarnaast doen we qua bloemen hele uiteenlopende dingen. We maken bruidswerken, maar ook rouwstukken. In die droevige gevallen is het mooi om bij te dragen aan een laatste wens”, vindt Jessica.

Voor de bloemist is de winkel een passie. „Het contact met de klant, het verhaal van de klant vertellen met bloemen, dat geeft mij enorm veel plezier. En plezier is het allerbelangrijkste. Het is geweldig werk.”

PASPOORT

Naam: Jessica Broek

Woonplaats: Dronten

Leeftijd: 40

Ondernemer sinds: 2008

Bedrijf: Bloeiend Dronten

Website: bloeienddronten.nl

Wat mensen niet van mij weten: „Dat ik een open boek ben, dus eigenlijk weten mensen al veel van mij. Ik zou niet weten wat ik hier dus op moet zeggen, haha.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo