Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Biologische boeren laten zien dat ze trots zijn op Dronten

Biologische boeren laten zien dat ze trots zijn op Dronten
Vijf hoofdrolspelers na het onthullen van het doek.
Foto: Hennie Schreuder-Joesten

DRONTEN - Op de akkers van Kees van Woerden en Robert Elshof zijn grote doeken geplaatst. De agrarische ondernemers willen daarmee aantonen trots te zijn op het feit dat Dronten het grootste aantal biologische boeren in Nederland telt. De doeken zijn zichtbaar vanaf de Bremerbergweg bij Biddinghuizen en de rotonde bij Dronten-Zuid.

De doeken zijn een initiatief van de ‘SEA groep Dynamiek in de Landbouw’. Dit is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Dronten, ondernemers en onderwijs.

De spandoeken werden donderdag door wethouder Dirk Minne Vis onthuld in het bijzijn van Corné Kocks (SEA groep), Harry Dubelaar (gemeente), Robert Elshof en Kees van Woerden.

Nederland mag het weten

,,Het is goed boeren op de jonge akkergronden in Dronten’’, vinden Van Woerden en Elshof, ,,Gezonde bodem, gezonde producten, gezonde voeding en een goed leefklimaat. En dat mag de rest van Nederland best weten.’’

De SEA-groep wil laten zien dat Dronten bijzonder is: ,,In januari heeft de gemeente Dronten met een stand op de Biobeurs te Zwolle gestaan en met het plaatsen van de spandoeken wordt hieraan een vervolg gegeven.’’Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo