DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 25 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Bezorgdienst Delvry uit Dronten slaat via voetbalconnecties vleugels uit naar Zwolle

Bezorgdienst Delvry uit Dronten slaat via voetbalconnecties vleugels uit naar Zwolle
Raymond Schuurman
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Bezorgdienst Delvry heeft twee maanden na de start in Dronten haar vleugels uitgeslagen naar Zwolle. De uitbreiding is tot stand gekomen dankzij de voetbalconnecties van de ondernemers.

Raymond Schuurman kent de initiatiefnemers van Delvry uit zijn tijd als hoofdtrainer van Asv Dronten. De Zwollenaar werkt in het onderwijs, maar geniet momenteel van een pauze en wilde in die periode iets heel anders doen. Van de ‘vergadercultuur’ uit het onderwijs maakt hij daarom een uitstapje naar een startend bedrijf. Bij Delvry werkt hij als adviseur, maar ook als een soort stagiair en als het nodig is zelfs als bezorger.

Uniek

Op initiatief van Schuurman is besloten de webwinkel delvry.nl open te stellen voor de postcodes in Zwolle en de tussenliggende regio: Kampen, IJsselmuiden en het buitengebied. In hoeverre het een volwaardige vestiging wordt, staat nog te bezien. Raymond Schuurman verwacht echter dat het ook in Zwolle in een behoefte voorziet: „Want wij kunnen snel leveren. Wat ’s morgens nog bij de boer ligt, ligt ’s middags bij de mensen op bord. Daar zijn wij uniek in.”

Overigens breidt Delvry niet alleen geografisch uit, ook het assortiment is de afgelopen periode flink gegroeid. Behalve versproducten van lokale winkeliers kunnen er binnenkort ook houdbare producten worden besteld.