DeDrontenaar.nl

Maandag, 1 juni 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Axxent Groep neemt 3-in-1 dienstverlening over

Axxent Groep neemt 3-in-1 dienstverlening over
Redactie: BrugMedia

Axxent Groep neemt 3-in-1 dienstverlening over 3-in-1 dienstverlening, sinds 2007 gevestigd in Mastenbroek, is overgenomen door de Axxent Groep. 3-in-1 bemiddelt talent voor grond-, weg- en waterbouw, bouw, transport en aanverwante sectoren.

Axxent Groep heeft het personeel van 3-in-1 overgenomen omdat, zo legt bedrijfsleider Gerard Flier uit, schaalvergroting nodig is in de sector. 12 jaar geleden startte hij met het uitzenden van werknemers. Inmiddels is er een grote groep vaste werknemers in dienst. “Wij hebben binding met onze klanten, eigenlijk zijn wij de flexibele schil voor die bedrijven. Als ze wat meer werk hebben, kunnen wij extra personeel regelen.”


Axxent Mastenbroek zorgt nu, naast de dertig eigen medewerkers, voor meer flexibiliteit. “Er is vandaag de dag een tekort aan gekwalificeerd en goed personeel”, zegt Gerard Flier. Axxent Groep heeft meerdere vestigingen. “Aanvragen van onze klanten kunnen we nu beter voorzien met behulp van deze collega vestigingen.
Axxent Groep heeft zo’n 200 werknemers”, zegt Wouter van Asselt van dat bedrijf. “De meeste daarvan zijn in vaste dienst.”

Met de overname kan de administratie van de beide bedrijven nu meer gecentraliseerd en geautomatiseerd worden. “Voor mij wordt het makkelijker”, zegt Gerard Flier. “Maar voor het personeel verandert er niets, alleen de naam op de loonstrook.”

Zij zijn aangesloten bij de cao van de sector waarin ze werkzaam zijn. “Dus een timmerman valt onder de bouw-cao.” Zeker voor een kleinere speler als 3-in-1 is dat lastiger te handhaven.


En er is werk genoeg, Axxent Groep is daarom ook altijd op zoek naar mensen. Het bedrijf is gevestigd in Uddel, Bunschoten, Wezep en nu dus ook in Mastenbroek. Zoekt u werk? Kijk dan naar de advertentie elders in deze krant.


Axxent Personeel en
Projecten
Bisschopswetering 81
8293 PC Mastenbroek
038 385 12 10

www.axxent.nl/