Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Shell Swifterbant wordt onbemand tankstation: geen gedwongen ontslagen

Shell Swifterbant wordt onbemand tankstation: geen gedwongen ontslagen
Shell Swifterbant
Foto: ©maartenheijenk.nl

SWIFTERBANT - Shell Swifterbant aan de Dronterringweg wordt vanaf juli een onbemand tankstation. Dat meldt de firma Van Staveren uit Emmeloord, eigenaar van het tankstation. „Deze locatie is in bemande vorm niet langer rendabel”, schrijft het bedrijf in een mededeling aan de klanten.

De ombouw van de benzinepomp is één van de maatregelen van directeur Jitha van Staveren, die het familiebedrijf in 2016 overnam. Er vallen in Swifterbant geen gedwongen ontslagen: „De collega’s van dit tankstation gaan op een ander tankstation van Van Staveren werken.”

37 Tankstations

Van Staveren heeft in totaal 37 tankstations. Behalve in Swifterbant wordt ook een vestiging in het centrum van Emmeloord onbemand. Het pompstation aan De Zuid in Dronten blijft wel bemand.

„Met het sluiten van de shop verdwijnt een ontmoetingsplek in het dorp, waar u regelmatig de brandstof afrekende, airmiles spaarde en een kopje koffie kwam drinken”, schrijft Van Staveren over Swifterbant, „Helaas zijn we genoodzaakt deze maatregel te nemen.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo