Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Nieuwe hal Jehovah’s Getuigen voor 3.400 personen houdt open huis

Nieuwe hal Jehovah’s Getuigen voor 3.400 personen houdt open huis
Foto: ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

SWIFTERBANT - De oude hal van de Jehovah’s Getuigen in Swifterbant is gerenoveerd en er is een nieuwe hal bij gebouwd. Door deze werkzaamheden kunnen er voortaan in Swifterbant 3.400 personen bijeen komen. De Jehovah's houden op zaterdag 10 september van 10 tot 16 uur een open huis.

De Jehovah’s Getuigen huurden vroeger altijd schouwburgen of sporthallen voor hun grotere vergaderingen. In 1975 werd er een eigen hal gebouwd in Bennekom en drie jaar later volgde er een tweede hal in Heerenveen. Toen deze in 1989 afbrandde, werd twee jaar later de nieuwe hal in Swifterbant geopend. Nu de hal in Swifterbant is gerenoveerd en uitgebreid, kan het complex in Bennekom worden verkocht.

Swift'64

In Swifterbant werd vorig jaar een deel van het voetbalcomplex van Swift’64 gekocht. Daarop is de afgelopen periode door vooral veel vrijwilligers gewerkt aan een congreshal voor 3.400 personen met 1.100 parkeerplaatsen.

Het nieuwe complex wordt ’s zomers voor congressen gebruikt en de rest van het jaar voor kringvergaderingen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo