DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 30 mei 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Marijke F. Jansen uit Swifterbant presenteert haar nieuwe boek ‘Kort en gelukkig’

Marijke F. Jansen uit Swifterbant presenteert haar nieuwe boek ‘Kort en gelukkig’
Marijke Jansen
Redactie: M.H.

SWIFTERBANT - Schrijfster Marijke F. Jansen uit Swifterbant lanceert het komend weekeinde haar nieuwe boek ‘Kort en gelukkig’. De presentatie vindt plaats tijdens de Gothic & Fantasy Beurs in Rijswijk.

Marijke Jansen debuteerde in 2012 met haar novelle Muze in de bundel ‘Dark Romance - Verboden Verlangen’. Dat gebeurde nadat ze als een van de winnaars uit de bus kwam bij de schrijfwedstrijd van young-adults.nl.

De afgelopen jaren publiceerde ze vooral werk voor volwassenen onder haar pseudoniem Lily Frank. ,,In het dagelijks leven heb ik mijn droombaan gevonden bij FlevoMeer Bibliotheek’’, vertelt Marijke.

Modern sprookje

Over haar nieuwste boek zegt de inwoonster van Swifterbant: ,,Dit verhaal voor jong volwassenen is het eerste deel van de serie De Sprookjesjager en is zoals de serienaam al doet vermoeden een modern sprookje met een duister randje.’’

In ‘Kort en gelukkig’ krijgt Nadine van het medium Hanna te horen dat ze de incarnatie van een sprookjesfiguur is. Haar eerste reactie is dat die vrouw compleet gestoord moet zijn. Want zeg nu zelf: sprookjes zijn toch gewoon verhaaltjes voor kinderen? Maar als er vreemde dingen gebeuren, is Nadine toch gedwongen om de woorden van Hanna nader te onderzoeken.

Op papier en als e-book

,,Vreemd, vol fantasie en verslavend’’, klinkt het in de recentie van boekenblog Kwante in Wonderland. Na de lancering op de beurs is het boek ook verkrijgbaar op papieren en als e-boek via de boekhandels en webwinkels.

Marijke F. Jansen