Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Lily Frank uit Swifterbant schrijft novelle voor 3FM Serious Request

Lily Frank uit Swifterbant schrijft novelle voor 3FM Serious Request
De voorpagina van het papieren boek.
Foto: Lily Frank

SWIFTERBANT - Lily Frank uit Swifterbant heeft samen met Tamara Haagmans een bundel geschreven in de serie Tinteling Romance. De opbrengst van het boek komt ten goede aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Vandaag wordt bekend welke dj’s aan het eind van het jaar naar het Glazen Huis gaan. Het idee om hiervoor een bundel te maken, ontstond toen een van de uitgevers van Tinteling Romance zich realiseerde dat auteur Tamara Haagmans in Heerlen woont, de standplaats van het Glazen Huis dit jaar. 

Vrijwilliger Rode Kruis

Lily Frank (pseudoniem voor Marijke Jansen) bood aan om ook een bijdrage te schrijven. De bundel ‘Het Glazen Hart’ bevat twee novelles. Tamara’s verhaal Leugens op Request is geschreven vanuit een medewerker van het Glazen Huis en Lily’s verhaal Rode Kluis gaat over een vrijwilliger van het Rode Kruis. Halverwege de verhalen is er een kleine overlap, waarin de hoofdpersonages van de beide verhalen elkaar ontmoeten.

Oorspronkelijk was het idee om de bundel alleen als e-boek uit te brengen, maar BD-sign en Coriovillum uit Heerlen boden aan om een kleine papieren oplage te sponsoren. Deze wordt op zondag 20 december verkocht tijdens de boekpresentatie in Heerlen. 

Erotische chicklits

Tinteling Romance geeft erotische chicklits uit die het best omschreven kunnen worden als romantische verhalen met een ‘happy end’. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.tintelingromance.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo