DeDrontenaar.nl

Maandag, 21 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Amor Musae geeft uitvoering in Swifterbant rond het thema ‘koud’

Redactie: M.H.

SWIFTERBANT - Muziekvereniging Amor Musae geeft op vrijdag 10 maart haar 49e jaaruitvoering. Deze keer is gekozen voor het thema ‘koud’. De avond wordt gehouden in De Hoeksteen en begint om half acht.

,,Hoewel het al bijna lente is laten de brassband, malletband en twirlsters het publiek nog even nagenieten van de muzikale winterse kou’’, kondigt Amor Musae aan.

Jeugdbrassband

Jeugdbrassband Amor Musae (JAM) en de startgroep van JAM bijten deze keer het spits af. Zij spelen afwisselend samen en apart en brengen muziek speciaal voor jeugdorkesten gecomponeerd door Ivo Kouwenhoven.

Direct aansluitend is de brassband aan de beurt. Zij spelen onder andere muziek uit de films Narnia en Frozen. De brassband en JAM staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

Malletband

De Malletband en StaMb (Starters Malletband Amor Musae) komen ook samen op het podium. Zij spelen onder andere het nummer ‘Umbrella’, waarbij ook de twirlsters meedoen. Tevens hebben zij een muziekstuk ingestudeerd met alleen de ritmische instrumenten (trommels). De dirigente van de malletband en StaMb is Ciska Terpstra.

De afdeling twirl verzorgt deze avond een show van ongeveer 20 minuten op muziek van onder andere Disney´s Frozen en Vanilla Ice. Daarnaast worden nog wedstrijdroutines ten tonele gebracht. De meiden hebben hier hard voor getraind onder leiding van instructrice Sjera Dijkstra.

Aanvang: vrijdag 10 maart 2017 19:30