DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 11 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Ziedende Aventurin na nederlaag: "Waag het niet om af te melden"

Ziedende Aventurin na nederlaag:
Trainer Carl Aventurin (Reaal Dronten)
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: Wouter Foppen

DRONTEN - Het stoom kwam na afloop uit de oren van Reaal Dronten-trainer Carl Aventurin, want hij zag zijn ploeg zaterdag met 2-3 verliezen van Vierhouten '82. "Het was in de tweede helft echt een wanvertoning", vindt de coach.

Aventurin kan niet geloven wat hij in de tweede helft van zijn ploeg heeft gezien. Reaal speelt via Nordin Hettinga nog keurig een voorsprong bij elkaar, heeft zelfs kansen op meer, maar gooit in de tweede helft haar eigen glazen in. "We geven gewoon helemaal niet meer thuis", begint hij. "We krijgen geen kansen meer en spelen echt onthutsend slecht. Ik ben er zeer teleurgesteld over, want je maakt samen afspraken over ambitites. Dan kan zoiets niet."

Vierhouten '82, laagvlieger in 4C, loopt in de tweede helft weg naar een 1-3 voorsprong. Danny Mol doet dan nog wel wat terug, maar Reaal komt niet verder dan een 2-3 verliespartij. "Ik heb de jongens al gezegd dat ze dinsdag iets kunnen verwachten en heb gewaarschuwd dat ze het niet moeten wagen om af te melden. We komen hier zeker nog op terug", is de trainer duidelijk.

De ambities van de club kunnen door deze nederlaag de ijskast in, want strijden om promotie lijkt een utopie te zijn. "Als je zo'n tweede helft speelt, dan heb je geen recht van spreken meer. Zeker weten een hele vervelende middag", besluit Aventurin.