Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Voetbalclubs enthousiast over Flevoland Cup: Doel is dat ze alle 27 meedoen

Voetbalclubs enthousiast over Flevoland Cup: Doel is dat ze alle 27 meedoen
Patrick Posthuma in zijn tijd als trainer van Swift'64.
Foto: ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

ALMERE - Almere City FC organiseert een voetbaltoernooi waaraan alle Flevolandse verenigingen mogen meedoen. Het moet resulteren in een ‘final four’ in het Almeerse voetbalstadion en er liggen voor de winnaar lucratieve prijzen klaar. Alle vier de clubs uit de gemeente Dronten hebben volgens organisator Patrick Posthuma reageerden enthousiast.

Almere City FC is druk bezig om alle 27 voetbalclubs in de provincie Flevoland te benaderen voor het knock-outtoernooi. „Een groot aantal heeft al toegezegd mee te willen doen, anderen zijn nog in overleg”, weet Posthuma.

Wellicht alle 27

„Eigenlijk hebben we alleen maar positieve en goede reacties gehad”, vervolgt de bij Almere City FC werkzame inwoner van Dronten, „Wellicht doen ze niet alle 27 mee, dat is natuurlijk ons doel, maar we hopen in ieder geval op zoveel mogelijk deelnemers.”

Voetbalverenigingen kunnen zich deze maand nog aanmelden. Eind augustus volgt dan de loting en in januari staan de eerste wedstrijden gepland.

Spetterende prijzen

„We hebben voor de winnende vereniging echt spetterende prijzen”, legt Patrick Posthuma uit, „Er ligt een heel groot geldbedrag voor de vereniging en een oefenwedstrijd tegen Almere City FC op locatie bij de winnende club. Dat levert dus ook weer recettes en andere inkomsten op. Bovendien krijgt de winnaar een compleet verzorgd teamuitje.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo