Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

VIDEO | Ook Carl Aventurin wil Reaal Dronten weer een Dronter karakter geven


DRONTEN - Reaal Dronten en trainer Carl Aventurin zijn alweer druk bezig met de puzzel om volgend seizoen een volwaardig elftal op de been te kunnen brengen. De coach hoopt dat er meer Drontenaren aansluiten: „Maar spelers moeten zich wel aanmelden.”

Reaal Dronten raakte na de promotie van vorig jaar de helft van het elftal kwijt. De nieuwe trainer moest stad en land aflopen om nieuwe spelers aan te trekken.

Daarvan zijn er alweer veel afgehaakt. De trainer vertelt dat spelers ‘die voor wat meer negativiteit’ zorgden zichzelf al weggefilterd hebben.

Het betekent wel dat er voor het nieuwe seizoen opnieuw veel vacatures zijn. Er wordt in ieder gezocht naar een nieuwe keeper, want de huidige doelman (Angelo Brink) gaat waarschijnlijk verhuizen.

Kwantitatief

Momenteel houdt het kwantitatief al niet over. Zaterdag moest Aventurin alle moeite doen om een volwaardig elftal op de been te kunnen brengen tegen Swift’64.

Het teruggekeerde duo Kevin Dolman/Wil van der Zande was verhinderd. De uit de A’s doorgeschoven spelers Bjarne Panhuise en Nordin Hettinga waren door rugklachten en een schorsing niet inzetbaar en ook Jeremy Santana (gebroken hand) en Stefan Yu (geschorst) ontbraken.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo