Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

VIDEO | Asv Dronten doet weer helemaal mee na flitsende eerste helft: „Dit zijn de mooiste potjes”


DRONTEN - Vooral dankzij een flitsende eerste helft heeft Asv Dronten vanmiddag met 3-1 gewonnen van AVW’66. Dat was voor een belangrijk deel te danken aan invaller-doelman Niels Spaapen. Hij hield zijn ploeg in de tweede helft op de been.

De beide Lelystadse concurrenten van Asv Dronten - Unicum en Batavia’90 - leden vanmiddag een 3-1 nederlaag. Daardoor doet de equipe van interimtrainer Wout Sleurink weer helemaal mee in de top van de tweede klasse G.

Nog niks beslist

Ondanks de euforie na afloop, maakte Asv Dronten het zichzelf vanmiddag behoorlijk lastig door slordig om te gaan met de overvloed aan kansen in de eerste helft. Alleen Jeroen van der Meer en Jodi de Boer scoorden en toen AVW kort voor rust de 2-1 maakte, was er nog niks beslist.

In de tweede helft kwam Asv Dronten zwaar onder druk te staan. Het was aan invaller-doelman Niels Spaapen te danken dat de gasten niet op gelijke hoogte kwamen.

Jeroen van der Meer maakte kort voor tijd aan alle twijfel een einde met zijn tweede goal van de middag. „Dit zijn de mooiste potjes”, zei ‘man of the match’ Niels Spaapen na afloop.

Asv Dronten - AVW'66 3-1Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo