Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Vader Jan en dochter Inge Palts erelid van survivalvereniging: „Van onschatbare waarde”

Vader Jan en dochter Inge Palts erelid van survivalvereniging: „Van onschatbare waarde”
Jan en Inge Palts.
Foto: eigen foto

DRONTEN - Survival Vereniging Dronten heeft vrijdag voor ’t eerst sinds de oprichting in 2004 twee ereleden benoemd. Het zijn vader Jan en dochter Inge Palts.

Jan Palts is sinds de oprichting betrokken bij de club als trainer, terreinbeheerder, bouwer, organiator en als vader van twee jeugdleden. „Jan is jarenlang iedere zaterdag op het terrein aanwezig geweest voor onderhoud en bouw van hindernissen”, aldus de vereniging, „Jan zijn aandacht ging hier altijd uit naar leuke hindernissen, ook voor kinderen. Voor de vereniging is Jan van onschatbare waarde en door het erelidmaatschap is Jan blijvend verbonden aan Survivalrun Vereniging Dronten.”


Inge Palts is meer dan 12 jaar een drijvende kracht binnen de vereniging: „Als atleet, jeugdtrainer en organisator heeft zij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Inge heeft er voor gekozen te verhuizen. Dit kan haar verbintenis met de vereniging niet in de weg staan. Ook daarom blijft Inge als erelid verbonden aan Survivalrun Vereniging Dronten.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo