Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Swift ’64 weet amper iets van Quick ’20: “Ze komen uit Oldenzaal…”

Swift ’64 weet amper iets van Quick ’20: “Ze komen uit Oldenzaal…”

SWIFTERBANT – Het wordt voor Swift ’64 zaterdag een verrassing. De ploeg van trainer Patrick Posthuma speelt dan in de nacompetitie tegen Quick ’20 en dat is een volstrekt onbekende tegenstander. “Ze komen uit Oldenzaal, meer weet ik niet”, lacht keeper Menno Seinen.

Swift bereikte de nacompetitie door tweede te worden, al had het op de laatste speeldag ook nog zomaar de titel kunnen pakken. Koploper ESC maakte echter geen fout, waardoor Swift tweede bleef. “Als je realistisch bent, was de kans heel klein dat het ging gebeuren”, zegt Seinen. “Op dat moment is er natuurlijk wel even een kleine teleurstelling, want je hoopt toch. Helemaal als je hoort dat het 1-1 is bij ESC. Achteraf bleek dat niet zo te zijn.”

Weinig afwezigen

Nu staat de nacompetitie voor de deur en in de eerste ronde leek Swift te kampen met flinke personele problemen. Leek, want een paar dagen later blijkt het mee te vallen. Tom Roskam is geschorst, die is sowieso afwezig. Maar Leon Snijders en Thim Verhoeven zijn gewoon van de partij. “Iedereen is fit, dus volgens mij valt het allemaal wel mee”, concludeert Seinen.

Tegenstander Quick ’20 is de grote onbekende, zo stelt de goalie. “Ik weet dat ze veel scoren, maar ook veel tegen krijgen. Dat kan iedereen zien. Ze spelen in een andere regio en in een andere klasse, dus spelers kennen we niet. We moeten van onze eigen kracht uitgaan. Het is net een bekerwedstrijd en daarin wordt het beslist op details. Er kan van alles gebeuren.”

ZAC of ASC '62

Mocht Swift het voor elkaar krijgen om de eerste ronde te overleven, dan wacht in de tweede ronde de winnaar van ASC ’62 – ZAC. De wedstrijd tussen Swift ’64 en Quick ’20 begint zaterdag om 15.00 uur.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo