Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Swift '64 verliest bij Hattem en ziet BAS daardoor naderen


SWIFTERBANT/BIDDINGHUIZEN - Swift '64 heeft de competitie zaterdag hervat met een 3-1 nederlaag bij Hattem. BAS verkleinde daardoor de achterstand tot vier punten, want de Biddinghuizenaren waren met 0-2 te sterk voor ZAC.

Swift verloor vorige week al van SVI en kreeg het ook nu niet voor elkaar om als winnaar van het veld te stappen. Binnen twintig minuten opende Felix Noordberger namens Hattem de score en een kwartier voor tijd werd die marge zelfs verdubbeld. Silvan Kersbergen maakte de 2-0.

Tom Roskam hielp Swift '64 vervolgens terug in de wedstrijd, maar de comeback voltooien zat er niet meer in. Hattem maakte kort voor het einde ook nog de 3-1, waardoor Swift voor de derde keer dit seizoen onderuit ging.

BAS profiteert

BAS profiteerde dankbaar van het puntenverlies van Swift. De Biddinghuizenaren gingen op bezoek bij ZAC en wonnen uiteindelijk met 0-2. Best was het allemaal niet, maar het was wel voldoende voor drie punten. Patrick Woud opende na de rust de score en aanvoerder Stefan Tolhoek bracht de beslissing.

Door deze zege heeft BAS vier punten minder dan Swift, maar daarbij heeft het nog wel een inhaalwedstrijd te spelen. Oene is de nummer twee, die ploeg heeft drie punten minder dan Swift.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo