Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Swift ’64 gaat ook tegen koploper ZAC in de blessuretijd onderuit

Swift ’64 gaat ook tegen koploper ZAC in de blessuretijd onderuit
Foto: ©maartenheijenk.nl

SWIFTERBANT – Swift ’64 heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen koploper ZAC met 2-3 verloren. Lang leek de ploeg een punt uit het vuur te slepen, maar in blessuretijd ging het alsnog mis.

Swift had moeite met de lopende mensen van de lijstaanvoerder, waardoor het binnen de kortste keren op een 0-1 achterstand kwam. Via Bas van Spronsen werd dat nog wel hersteld, maar daar bleef het in de eerste helft niet bij. “Na de openingstreffer hebben we het organisatorisch beter neergezet en toen kwamen we aardig in de wedstrijd”, vond Swift-coach Arjan ten Hove.

ZAC kwam echter wederom op voorsprong, want via een razendsnelle uitval lag de bal binnen een handvol passes achter keeper Menno Seinen. “We kwamen daarna wat gelukkig op 2-2 en in de tweede helft ontstond er een gelijkwaardige wedstrijd. Een hoog tempo, het ging heen en weer en allebei de teams kregen hetzelfde aantal kansen”, zag Ten Hove.

Handsbal

Toch kwam er een winnaar, want in blessuretijd werd Florijn Diepstraten de schlemiel. Een afstandsschot kwam op zijn hand en daarom besloot de arbiter een penalty te geven. Die vloog binnen en zo slikte Swift opnieuw in de blessuretijd een nederlaag. Ten Hove: “Er is al drie weken weinig op aan te merken, maar we verliezen wel twee keer. We moeten wedstrijden in een eerder stadium naar ons toe trekken.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo