Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Ryan Nijboer moet kwalificatiewedstrijden spelen op Roland Garros

Ryan Nijboer moet kwalificatiewedstrijden spelen op Roland Garros
Ryan Nijboer
Foto: ©maartenheijenk.nl

PARIJS (Frankrijk) - Ryan Nijboer staat 51ste op de plaatsingslijst van het juniorentoernooi van Roland Garros, dat volgende maand gehouden wordt. De eerste 46 spelers zijn rechtstreeks gekwalificeerd en dus lijkt het erop dat het tennistalent uit Dronten kwalificatiewedstrijden moet spelen.

Met zijn vijfde plaats op de ‘reservelijst’ behoort rechtstreekse plaatsing nog tot de mogelijkheden. Zelf acht hij dat niet heel waarschijnlijk. „Het is nog niet definitief maar de kans is inderdaad wel heel groot dat ik kwalificatiewedstrijden speel”, meldt Ryan Nijboer.

Nijboer heeft de laatste maanden goed gepresteerd, maar deed dat vooral in het dubbelspel. Samen met Jesper de Jong uit Noordwijkerhout won hij de dubbeltoernooien in Istres (Frankrijk), Villena (Spanje) en Beaulieu-sur-Mer (Frankrijk). In Parijs is de 17-jarige sportman van het jaar van de gemeente Dronten de hoogst geplaatste Nederlander. Dubbelpartner Jesper de Jong staat 60ste.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo