DeDrontenaar.nl

Donderdag, 6 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Reaal wil niet graag in de schoenen staan van Asv Dronten

Reaal wil niet graag in de schoenen staan van Asv Dronten
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - ,,Ik zou niet graag in de schoenen staan van de heer Aasman’’, schrijft voorzitter Jan Pieter Stoop van voetbalvereniging Reaal over zijn collega van Asv Dronten. Hij reageert daarmee op het plan van de ASVD-voorzitter om te fuseren met Reaal.

Op de website van Reaal schrijft Jan Pieter Stoop: ,,Wellicht hebben jullie het nieuws omtrent de plannen van ASV Dronten gehoord. De plannen om in gesprek te gaan voor nauwere samenwerking tussen sv Reaal en ASV Dronten. Dit nieuws omarmen wij, we hebben al vaker contact gezocht en gehad voor samenwerking op verschillende niveaus.

Wat betreft een fusie of overname wil ik jullie graag laten weten dat dit nieuws eenzijdig door meneer Aasman naar buiten is gebracht. Aan een fusie of overname hebben wij tot op dit moment niet gedacht en overwegen we eerlijk gezegd ook niet.

Ik zou niet graag in de schoenen staan van de heer Aasman, blijkbaar hebben zij aanzienlijk meer moeite om de jaarrekening rond te krijgen en vrijwilligers te vinden dan wij. Uiteraard wil ik met meneer Aasman in gesprek om hem hierbij te helpen, mits dit niet ten koste gaat van onze club. Ook wij zij gebaat bij een draaiend ASV Dronten.''