Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

OWSVD houdt zondag duikmarkt in zwembad Overboord

OWSVD houdt zondag duikmarkt in zwembad Overboord
Leden van de onderwatersportvereniging.
Foto: OWSVD

DRONTEN - Onderwatersportvereniging Dronten (OWSVD) houdt zondag van 11 tot 16 uur een duikmarkt bij zwembad Overboord in Dronten. Om één uur maakt sportwethouder Ton van Amerongen voor het eerst in zijn leven een duik met perslucht. Dat gebeurt onder begeleiding van een instructeur van OWSVD.

Op de duikmarkt worden zowel tweedehands als nieuwe duik- en snorkelmaterialen, aangeboden door duikers van diverse duikverenigingen. Ook is er een foto- en filmpresentatie in het restaurant van het zwembad, met daarin beelden van het onderwaterleven in Nederland. ,,Een aanrader voor natuurliefhebbers’’, aldus de vereniging.

Enveloppenloterij

Verder kunnen duikers hun duikfles laten pimpen, luisteren naar sterke verhalen tijdens een kopje koffie of een Italiaans ijsje eten. Voor wie wel van een uitdaging houdt zijn er wedstrijdjes ‘duikpakhangen’. Er zijn prijzen te winnen in de enveloppenloterij: een weekeindje op de camping, een flesje wijn, duikboeken, dinerbonnen, gratis proefduiken en vele andere prijzen.

Vanaf 15 uur is iedereen uitgenodigd om te komen kijken bij de stichting Fundiving, tijdens hun maandelijkse duikmiddag met mensen met een beperking.Van: zondag 17 april 2016 11:00
Tot: zondag 17 april 2016 16:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo