Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Opnieuw slaat ASVD Zaalvoetbal in de allerlaatste seconde toe

Opnieuw slaat ASVD Zaalvoetbal in de allerlaatste seconde toe
Niels Willems
Foto: ©maartenheijenk.nl

APELDOORN - Een doelpunt in de allerlaatste secondes is dit seizoen al verschillende keren doorslaggevend geweest in het voor- of juist het nadeel van de zaalvoetballers van ASVD. Twee weken geleden wonnen de Drontenaren op die manier met 7-6 van ATIK. Gisteren was het opnieuw raak: deze keer maakte Sander Zuidema in de laatste seconde de 5-6 tegen PFC.

,,Een geweldige wedstrijd in Apeldoorn, een waar gevecht’’, glunderden de ASVD'ers na afloop. Erik de Weerd opende de score met een bal via beide palen. Tot aan de rust (3-3) ging het gelijk op met goals van de uitstekend spelende Bernard Koevoet en van Niels Willems.

Bij 5-3 leek het fout te gaan, maar Mike ter Wiele hield ASVD met goede reddingen op de been en doelpunten van Niels Willems en Peter Zuidema zorgden toch weer voor een gelijke stand: 5-5. Na kansen aan weerszijden werd Sander Zuidema de matchwinner.

Doelpunten ASVD:

  • Niels Willems 2
  • Erik de Weerd 1
  • Bernard Koevoet 1
  • Peter Zuidema 1
  • Sander Zuidema 1

Programma:

  • Maandag 6 maart, 20.00 uur in ’t Dok: ASVD - WRZV ZwolleOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo