DeDrontenaar.nl

Donderdag, 16 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Mud Masters in Biddinghuizen gaat toch door in september: „Grandioos nieuws”

Redactie: M.H.

BIDDINGHUIZEN - „Grandioos nieuws: we kunnen weer samen bikkelen in de Mud Masters-modder!” Dat schrijven de organisatoren van het evenement op het Walibi-terrein in Biddinghuizen: „Dankzij de recente versoepeling van de coronamaatregelen kan Mud Masters op 26 en 27 september doorgaan zoals gepland.”

De organisatie zegt nog volop bezig te zijn met de organisatie. Wel is er de afgelopen periode al veel voorbereid en afgestemd met onder andere NOC-NSF en de overheid.

Aanpassingen vallen mee

„Op korte termijn maken wij de laatste details bekend over eventuele aanpassingen. Deze vallen mee, omdat wij goed in staat zijn om drukte te vermijden gezien het enorme openluchtterrein waarop het event plaatsvindt. De verdeling van alle deelnemers over vele starttijden en twee evenementdagen helpt hier natuurlijk ook aan mee.”

Volgens Mud Masters zijn de bezoekersaantallen beter te ‘managen’ dan in een stadspark, op het strand of in een winkelstraat: „Dat betekent dus dat jij samen met je vrienden onbezorgd kunt genieten van de vertrouwde Mud Masters-sfeer zoals je die gewend bent.”

Aanvang: zaterdag 26 september 2020 00:00