Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Mede door twee treffers van Tom Roskam rekent Swift '64 af met ESC

Mede door twee treffers van Tom Roskam rekent Swift '64 af met ESC
Tom Roskam
Foto: © Ar Nieuwland

SWIFTERBANT - Swift '64 heeft zaterdag met duidelijke cijfers gewonnen van ESC. De Swifterbanters deden het zonder enkele sterkhouders, maar wisten toch met groot verschil te winnen: 4-1.

Doelman Menno Seinen was niet van de partij, Mark Veldman startte niet, terwijl ook Robbin Posthuma niet aan de aftrap verscheen. Een uitgedund Swift '64 dus, maar toch boekte de ploeg een relatief eenvoudige zege. Na achttien minuten was het al raak via Thim Verhoeven en een dik kwartier later maakte Tom Roskam zijn eerste van de middag. Roskam stond weer 'gewoon' als spits opgesteld, waar hij de voorbije weken als middenvelder acteerde.

ESC deed kort voor rust nog wel iets terug via Robert Radstaak, maar dat deerde Swift niet. De thuisploeg bouwde na de rust de voorsprong weer uit. Wesley van Klaveren maakte na een uur de 3-1, waarna Roskam er nog een schepje bovenop deed. De aanvaller was goed voor de 4-1, het slotakkoord van de middag. Een zege die Swift maar wat goed kon gebruiken.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo