Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Late goal Raven is mooi steuntje in de rug voor asv Dronten: "De punten tellen"

Late goal Raven is mooi steuntje in de rug voor asv Dronten:
Kelson Raven (Asv Dronten)
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Asv Dronten leek in de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Dinxperlo genoegen te moeten nemen met een punt, maar toch werd er nog gewonnen. VIjf minuten in blessuretijd maakte Kelson Raven de winnende 2-1.

De Drontenaren waren volgens trainer Wim Schaap de bovenliggende partij, maar kregen het niet voor elkaar om te scoren. "We beukten de hele tijd op hun goal, maar het lukte niet om door de laatste linie heen te spelen. Ze stonden met zeven man op lijn en daar hadden we moeite mee. Het koelboedig zijn voor het doel, dat is nog lastig", reageerde de coach.

Toch lukte het asv Dronten om een 0-1 achterstand om te zetten in een zege. Eerst maakte Jodi de Boer gelijk en juist toen steeds minder mensen er in geloofden, was daar Kelson Raven. De jongeling zorgde met de winnende voor een ontlading van jewelste. "Natuurlijk is het lekker, de punten tellen. Maar je kijkt ook naar de manier waarop en dan hebben we nog wel wat werk te doen."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo