DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 5 juni 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Kiekendief Marathon gaat dit jaar niet door: „Verantwoordelijkheid nemen"

Redactie: M.H.

SWIFTERBANT - De organisatie van de Kiekendief Marathon heeft besloten het evenement niet door te laten gaan in verband met het coronavirus. De tweede editie van het recreatieve evenement stond gepland voor zaterdag 6 juni.

Mededeling bestuur Kiekendief Marathon:

Beste vrijwilligers en deelnemers,

Wij hebben als organisatie Kiekendief Marathon de moeilijke, maar in onze ogen noodzakelijke beslissing genomen om de Kiekendief Marathon 2020 niet door te laten gaan.

In de eerste plaats vinden wij het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en verspreiding van COVID-19 waar mogelijk tegen te gaan. Daarnaast is het voor ons op dit moment vrijwel onmogelijk om alle voorbereidingen voor de Kiekendief Marathon waar veel vrijwilligers bij betrokken zijn goed te kunnen treffen. Wij zouden daardoor niet het evenement kunnen aanbieden zoals jullie van ons gewend zijn.

Als organisatie hebben wij dit jaar gekozen om een Goede Doel aan ons evenement te koppelen, te weten Energy4All. Omdat deze editie van de Kiekendief Marathon nu niet door kan gaan hebben wij als organisatie unaniem besloten om Energy4All te koppelen aan de editie van volgend jaar.

Wij hopen dat onze sponsoren ons ook volgend jaar weer willen steunen.

Voor onze vrijwilligers betekent de annulering van dit jaar, dat wij de editie van volgend jaar, en wel op zaterdag 5 juni 2021, graag weer een beroep doen op jullie. Voor wat betreft het inschrijfgeld staat in principe in de voorwaarden dat wij geen restitutie geven in geval van afgelasting. In overleg met het voltallige bestuur is echter besloten om het inschrijfgeld niet te incasseren.

Wij wensen iedereen het allerbeste, een goede gezondheid en zien jullie graag volgend jaar!

Bestuur Kiekendief Marathon,
Johann, Francis, Ingrid en Robert

Kiekendief Marathon

Overzicht coronamaatregelen