Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Kan asv Dronten het op de hielen zittende VRC van zich af houden?

Kan asv Dronten het op de hielen zittende VRC van zich af houden?

asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen het sterke VRC. De ploeg uit Veenendaal heeft de Drontenaren scherp in het vizier en zal willen proberen om over asv Dronten heen te gaan. De ploeg uit Dronten is dus gewaarschuwd.

VRC kende vorig seizoen vele hoogtepunten, er werd een periodetitel behaald en de ploeg wist een reeks neer te zetten van 11 overwinningen op rij. Ook dit seizoen zijn de Veenendalers goed gestart. Al 4x werd de 0 gehouden en VRC vindt zichzelf nu terug op de 4e plaats, met evenveel punten als vv Unicum.

Bij Dronten weinig nieuws te melden, behalve dan dat de ploeg vorige week helaas niet wist te winnen bij vv Lunteren en zo zichzelf de kans ontnam afstand te nemen van vv Unicum en dus van VRC. Daarnaast won Batavia opnieuw en zal er met het oog op de derby en eveneens topper van 23 november tegen Batavia '90, hier thuis in Dronten, gewonnen moeten worden!

Een VRC wat bloed ruikt en een asv Dronten, dat wil blijven aanhaken bij Batavia '90 om zo de spanning er vol op te krijgen 23 november, dat alles lijkt voer voor een hele hete middag op het burgemeester Dekker sportpark aanstaande zaterdag.

De aftrap vindt plaatst om 14:30 uur.

AvLOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo