Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

IJsclub Dronten beschikt nu over twee ijsbanen en heeft de pomp aangezet (4 foto's)

IJsclub Dronten beschikt nu over twee ijsbanen en heeft de pomp aangezet (4 foto's)IJsclub Dronten beschikt nu over twee ijsbanen en heeft de pomp aangezet (4 foto's)IJsclub Dronten beschikt nu over twee ijsbanen en heeft de pomp aangezet (4 foto's)IJsclub Dronten beschikt nu over twee ijsbanen en heeft de pomp aangezet (4 foto's)

DRONTEN - IJsclub Dronten heeft maandag de pomp aangezet om het water op de ijsbaan te zetten. Na wat aanpassingen in de afgelopen zomer zijn er twee afzonderlijke banen gerealiseerd in een poging om bij vorst sneller open te kunnen gaan.

„De schapen hebben de afgelopen weken nog het gras kort gegraasd en de laatste stukjes met wat overgebleven hoog gras zijn nog even snel gemaaid”, aldus het bestuur van de ijsclub, „De pomp moet weer de hele week draaien om de ijsbaan vol met water te krijgen.”

Schaatsgarantie

IJsclub Dronten geeft ook dit seizoen weer ‘schaatsgarantie’. Mochten de leden niet op de natuurijsbaan kunnen schaatsen, dan kunnen ze aan het eind van het seizoen een middag terecht op de kunstijsbaan van Leisure World in Dronten.

Inwoners van Dronten kunnen zich nog tot 1 december aanmelden als lid van de ijsclub. Daarna geldt een dubbel tarief. De algemene ledenvergadering wordt gehouden op maandagavond 10 december om acht uur in het clubgebouw aan de Eskimolaan 1.


Aanvang: maandag 10 december 2018 20:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo