Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Christiaan Grin naar Swift '64: "Hoop plezier terug te vinden"

Christiaan Grin naar Swift '64:
Foto: BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BIDDINGHUIZEN/DRONTEN - Christiaan Grin is volgend voetbalseizoen speler van Swift '64. De 24-jarige aanvaller verlaat BAS, waar hij de laatste periode actief was in het tweede elftal. "Bij Swift hoop ik het plezier terug te vinden", vertelt hij.

Grin besloot na de winterstop niet meer uit te komen voor het eerste elftal van BAS, waar hij meermaals werd gepasseerd. "Ik was op een gegeven moment derde of vierde keus en dat vond ik onbegrijpelijk. Dat gold ook voor veel mensen om me heen. Toen was het plezier er wel af, want het was onrechtvaardig. Ik kwam altijd trainen, maar verdedigers en middenvelders kregen de voorkeur op een positie in de voorhoede", zegt Grin.

Al snel was de link met Swift gelegd, want daar gaat hij voetballen met enkele vrienden. "Thim Verhoeven, Tom Roskam en Florijn Diepstraten, dat zijn vrienden van mij. Swift laat merken dat ze me er graag bij willen hebben. Ik ben regelmatig gevraagd. Dit is het beste om het plezier terug te krijgen", denkt de aanvaller, die ook speelde in de jeugd van PEC Zwolle en voor asv Dronten.

Titel

Hij hoopt met Swift in ieder geval mee te gaan doen om de titel in de derde klasse, al kan het ook nog zomaar tweede klasse worden. "Ik denk dat Swift zeker niet kansloos is in de nacompetitie, maar dat is vooral speculeren. Het kampioenschap in de derde klasse is volgend seizoen in ieder geval goed mogelijk, want kwalitatief is Swift verder dan BAS. Dat denk ik echt."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo