Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

BAS ziet Bret Eijkelboom en Martin Wubs terugkeren op het oude nest

BAS ziet Bret Eijkelboom en Martin Wubs terugkeren op het oude nest
Foto: BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BIDDINGHUIZEN - BAS krijgt aankomend seizoen de beschikking over Bret Eijkelboom en Martin Wubs. Beide spelers komen over van Reaal Dronten en keren met hun overgang terug op het oude nest. Eijkelboom speelde in Reaal 1, Wubs in het derde elftal van de club.

Eijkelboom staat te boek als verdediger en doorliep de hele jeugdafdeling van BAS. Hij besloot in 2017 over te stappen naar Reaal Dronen, omdat hij in Biddinghuizen niet altijd zeker was van speelminunten. Na twee seizoenen in Dronten keert hij echter weer terug naar de club waar het voor hem begon.

Naast Eijkelboom keert ook Martin Wubs terug in Biddinghuizen. De middenvelder speelde kortstondig in de jeugd van BAS, om daarna te verkassen naar, toen nog, FC Zwolle. Daar bleef zijn doorbraak uit, waarna hij jarenlang voor DOS Kampen speelde. Dit seizoen speelde hij in een vriendenteam bij Reaal. "Bij de selectie van BAS Voetbal wil hij de draad weer oppakken", meldt de vereniging op haar site.

De club meldt verder dat de huidige selectie ook volgend seizoen intact blijft.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo