Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

ASVD Zaalvoetbal doet zichzelf tekort tegen Harderwijk: 4-7

ASVD Zaalvoetbal doet zichzelf tekort tegen Harderwijk: 4-7
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - De zaalvoetballers van ASVD leden maandag een zure nederlaag tegen Sporting Harderwijk. Bij een 3-4 achterstand kregen Peter Zuidema en Niels Willems grote kansen. De bal ging er echter niet in en de gasten liepen uit naar een 4-7 eindstand.

De wedstrijd in Harderwijk was in september spectaculair (4-4) en ook maandag was het mega spannend. In de beginfase zakte ASVD teveel in en werd voortdurend de lange bal gezocht. Na een 0-1 achterstand maakte Erik de Weerd met een prachtige vrije trap gelijk. Daarna ging het over en weer en werd het spannend.

Na een 1-2 ruststand benutte ASVD een man-meersituatie: 2-2. De Drontenaren gingen beter voetbalen en kregen grote kansen. Het was echter Sporting dat scoorde (2-4), voordat Sander Zuidema de aansluitingstreffer maakte.

Flinke kansen

ASVD bleef druk zetten en kreeg opnieuw flinke kansen. De bal ging er echter niet in en toen ASVD risico moest nemen, profiteerde Harderwijk. Alleen Nico Veldman kon nog iets terugdoen namens de thuisploeg.

Door dit resultaat staan er nog slechts drie ploegen onder ASVD en wordt het de hoogste tijd om punten te pakken. De eerstvolgende wedstrijd is maandagavond (30 januari) om acht uur tegen SVI 2 uit Zwolle.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo