Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Asv Dronten ontslaat trainer Wim Kroes; TC senioren stapt op

Asv Dronten ontslaat trainer Wim Kroes; TC senioren stapt op
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Voetbalvereniging Asv Dronten heeft hoofdtrainer Wim Kroes ontslagen. De hoofdklasser staat met 1 punt uit 10 wedstrijden stijf onderaan.

,,Zwaar kloten'', reageert de trainer kort, ,,Verder wil ik er niets over zeggen. Zo heb ik dat met het bestuur afgesproken.''

Tijdens de ledenvergadering van de club is vanavond bekendgemaakt dat ook de TC senioren is opgestapt.

Persbericht bestuur Asv Dronten:

,,Op voorspraak van de spelersgroep van het eerste elftal van asv Dronten heeft het bestuur besloten het contract van hoofdtrainer Wim Kroes te ontbinden.

De spelersgroep van asv Dronten heeft aan het bestuur te kennen gegeven geen vertrouwen meer te hebben in Wim Kroes om nog langer als hoofdtrainer te functioneren. Vervolgens heeft het bestuur een gesprek gevoerd met de technische staf en Wim Kroes in het bijzonder en vastgesteld dat het, na dit signaal, verder geen zin heeft om Wim Kroes nog langer als trainer in dienst te hebben.

In goed overleg is vervolgens besloten om met directe ingang het contract te ontbinden.

Het bestuur zal z.s.m. voor de rest van het seizoen een oplossing trachten te vinden m.b.t. de opvolging van Wim Kroes.''Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo